Landbrugs Links

Her er links til nogle landbrugssider, som jeg finder interessante. 

Til hovedsidenRetur

 

Sofiesminde

 

Følge et dansk landbrug på nettet:

www.sofiesminde.net

 

Risgaard-Klippet2(1).jpg (55958 bytes)

Risgård landbrug og Maskinstation

www.risgaard.net

 
charlottenlund.gif (3085 bytes) Her er en ny og flot hjemmeside fra Charlottenlunds Gårdved Ystad i Sverige. Her drives 534 Ha planteavl med bla. sukkerroer i pløjefri dyrkning. Besøg siden og se fotos af de flotte afgrøder og maskiner.  

gutgem.gif (7945 bytes)

En af de flotteste landbrugs og pålanteavlssider på nettet: Gutsgemeinschaft Lehnte Gbr. ved Hannover har en meget spændede web side. Her informeres meget flot og illustrativt om bedriften. Et særligt afsnit om produktion af mel på den nærliggende mølle, åbner en verden, som danske møller holder lukket. Klik her.  

Harrys Farm

En Hollands landbrugsside - visse sider er på engelsk.  

Horseley Farm

Horseley Farm er placeret i Skotland - producerer blandt andet maltbyg til fremstilling af maltwhisky. Siden kører ikke ret hurtigt - hav tålmodighed.  
Letham Shank Farm - Crops, Machinery and Livestock Letham Shank Farm - Welcome to Letham Shank Farm,
a mixed farm on the banks of the
River Tweed in Northumberland, England.

En imponerende side med dagbog og markkort og endda med adgang til markregistreringer .

 

Greenheyes Farm

Beliggende i Cheshire i det nordvestlige England - mange informationer  

 

Læs dagbogen hos engelske Paul Stanbridges hjemmeside. Han er skolelærer, men driver samtidig et landbrug på 200 ha. Paul tænker meget over tingene, og skriver jævnligt dagbog på siden. Læs hvor irriterrende det er at være landmand tæt på London, hvor ulovligt dumpning af affald på markvejene sker jævnligt, off-roadere finder det helt naturligt at afprøve terrænkørsel på hans nysåede marker .....

 

Agrologisk

Danmarks planteavlsmagasin nr. 1: Agrologisk Et flot fagblad der behandler mange spændende emner indenfor planteavl. Her skriver jeg artikler i hvert andet nummer.